Vállalatoknak

Ahhoz, hogy programjainkat évről évre megtarthassuk, hogy a tehetséges gyerekeket fejlesszük, támogassuk, kiszámítható anyagi forrás szükséges.

Számítunk a csepeli cégek támogatására! Olyan vállalatokat, cégeket keresünk, melyeknek fontos, hogy a jövő tudósait, kutatóit, feltalálóit, nagy tudású szakembereit, tehetséges leendő munkatársait egy olyan úton segítsék, melyen a tehetséggondozás területén nagy tudással rendelkező szakemberek, valamint a célt elérni kívánó elhivatottság adott, azonban a pénzbeli támogatásra még szükség van.

A támogatást a tehetségműhelyek, tehetségfelismerő játszóházak felvirágoztatására, az alapítvány működtetésére, a programok megvalósítására fordítanánk.

Célunk partneri kapcsolat kiépítése stabil támogatói körrel.

Az anyagi támogatáson túl szeretnénk az arra alkalmas profilú cégekkel a tehetséggondozásban is együttműködni. Pl. céglátogatás, cégen belüli tehetségfoglalkozás évi 1-2 alkalommal. Tutori, mentori tevékenység adott műhellyel, vagy egyes kiváló diák szakmai támogatásában.

Miért jó mindez a vállalatoknak, cégeknek? Melyek a szponzoráció előnyei?

Segíteni jó, gyerekek jövőjéért tenni olyan befektetés, mely számokban nem mérhető, de mégis jövedelmező, hiszen a cég jóhírét növeli, megítélését emeli.

Terveink:

Partnereink támogatását a támogatás mértéke alapján az alábbiak szerint értékeljük.

„Ezüst fokozatú támogató”

Köszönetnyilvánítás a Kvalitás Alapítvány honlapján, és a csepeli legjelentősebb közösségi oldalain megosztott Facebook oldalunkon.

100 000 Ft támogatástól jár.

„Arany fokozatú támogató”

Köszönetnyilvánítás a Kvalitás Alapítvány honlapján, és a csepeli legjelentősebb közösségi oldalain megosztott Facebook oldalunkon.

A Kvalitás honlapján, és a csepeli legjelentősebb közösségi oldalain megosztott Facebook oldalunkon állandó logó megjelenés.

300 000 Ft támogatástól jár.

„Gyémánt fokozatú támogató”

A kimagasló támogatásért emléktáblát ajándékozunk.

Nyilvános köszönet Csepel legolvasottabb fórumain (újság, honlap, közösségi média).

Riport készítése az együttműködésről, a közös célokról.

Minden megjelenésünkön, programunkon a cég logója szerepelni fog a legfontosabb támogatók sorában.

A Kvalitás honlapján, és a csepeli legjelentősebb közösségi oldalain megosztott Facebook oldalunkon állandó logó megjelenés.

Ha a cég is igényli, szakmai együttműködés a tehetséggondozásban.

Állandó betekintés lehetősége az alapítvány munkájába.

500 000 Ft támogatástól jár.

Vállalati adományozóként, adóigazolásunk birtokában a felajánlás 120%-a leírható a céges adóalapból.

Szeretettel várjuk leendő partnereink jelentkezését. Partneri szándékukat kérjük, a info@kvalitas.hu e-mail címre juttassák el számunkra.